Logo

Termeni si conditii cont


Termeni si Conditii Generale de Utilizare a Serviciilor Carteadestinului.com

Prezentul acord a fost redactat în limba romana (RO). În măsura în care apar conflicte între alte versiuni traduse ale prezentului acord şi versiunea în limba romana, versiunea în limba romana este cea care are prioritate.
Data ultimei revizuiri: 14.05.2019

Drepturi şi Responsabilităţi

Această Declaraţie de drepturi şi responsabilităţi („Declaraţia”, „Termenii”, „Contractul” sau "Conditiile") derivă din Principiile Carteadestinului.com, și reprezintă condiţiile de utilizare a serviciilor noastre, care guvernează relaţia noastră cu vizitatorii, cu utilizatorii şi cu alte entităţi care interacţionează cu Carteadestinului.com, dar și mărcile, produsele și serviciile Carteadestinului.com, pe care le numim in continuare „Servicii Carteadestinului.com” sau „Servicii”. Utilizând sau accesând Serviciile Carteadestinului.com, vă exprimaţi acordul în legătură cu acesti Termeni, care sunt actualizati la anumite intervale de timp. În plus, veţi găsi resurse la finalul acestui document care vă vor ajuta să înţelegeţi modul în care se aplica Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor Carteadestinului.com.1. PREZENTAREA GENERALA A SERVICIULUI CARTEADESTINULUI.COM

 • 1.1.

  Prezentele Conditii Generale au ca obiect precizarea modalitatilor de accesare a serviciilor Carteadestinului.com si sunt in conformitate cu reglementarile si directivele de drept european al consumatorului. Site-ul Carteadestinului.com ofera utilizatorilor sai informatii si continut online si offline special creat si personalizat, in functie de data nasterii utilizatorului, sub forma unei carti personalizate, de aproximativ 100 pagini, inspirata din astrologia chinezeasca, cultura asiatica si calendarul asiatic. In functie de cererea utilizatorului, Cartea poate fi creata:

  • in format electronic (pdf, powepoint, online-in cont) si poate fi downloadata sau trimisa pe suport CD prin curierat rapid, direct la domiciliul clientului.
  • la comanda speciala a clientului, Cartea poate fi printata si trimisa prin curierat rapid, direct la domiciliu utilizatorului, sub forma unei carti cu coperti tari. In acest caz, utilizatorul va plati in avans suma pentru generarea, redactarea si imprimarea cartii.

 • 1.2.

  Web One Solutions S.R.L. va furnizeaza Serviciile in baza acestor Termeni si Conditii (Contract). In prezentul document „Termeni si Conditii” „dvs." inseamna persoana fizica ce foloseste Serviciile Carteadestinului.com. „Carteadestinului.com" sau „noi" inseamna Web One Solutions S.R.L. (companie romaneasca cu capital privat ce se ocupa cu administrarea siteului Carteadestinului.com si cu prestarea serviciilor aferente).

 • 1.3.

  Carteadestinului.com se adreseaza persoanelor fizice. Serviciile informatice si analitice furnizate prin intermediul Carteadestinului.com nu se pot substitui, in niciun caz, consultatiilor prescrise de catre alte profesii reglementate.

 • 1.4.

  In particular, in acest cadru, ne rezervam dreptul de a refuza tratarea oricarei probleme sau de a oferi raspunsuri la orice intrebare care ar putea privi sanatatea fizica sau mentala, care ne-ar putea fi adresata de catre utilizator/vizitator al site-ului si care l-ar privi pe el insusi sau pe un apropiat al sau; aceste probleme trebuiesc tratate doar de catre un medic specialist.

 • 1.5.

  Site-ul Carteadestinului.com isi rezerva dreptul de a nu transmite utilizatorului/vizitatorului site-ului informatii care l-ar putea incita sa incalce legile in vigoare sau normele stabilite, de morala si de comportament.

 • 1.6.

  De asemenea site-ul Carteadestinului.com isi rezerva dreptul de a nu transmite membrului/vizitatorului site-ului informatii sau sfaturi, care ar putea sa prejudicieze pe terti.

 • 1.7.

  Termenii si Conditiile prezente reprezinta un acord obligatoriu din punct de vedere juridic (Contract) incheiat intre dvs. si noi in legatura cu folosirea Serviciilor Carteadestinului.com. Este important sa alocati timpul necesar pt. a le citi cu atentie. Continuarea accesarii serviciilor Carteadestinului.com sau a oricarei pagini a siteului, implica faptul ca ati citit in totalitate Termenii si Conditiile si sunteti de acord cu toate acestea.2. CONFIDENTIALITATEA

 • 2.1. Datele Personale si Politica de utilizare a datelor

  2.1.1. Confidentialitatea dvs. este foarte importanta pt. noi. Toate Datele Personale si informatiile ce privesc viata privata a utilizatorilor, transmise de acestia prin emailuri catre noi, sau odata cu efectuarea comenzii si inregistrarea pe site si in timpul utilizarii Serviciilor, sunt strict personale si confidentiale si vor fi prelucrate in conformitate cu Politica de Date Personale.

  2.1.2. Am conceput si Politica de utilizare a datelor pt. a va aduce la cunoștință informații importante cu privire la modul în care colectăm și în care putem utiliza conținutul și informațiile dvs. Vă încurajăm să citiți Politica de utilizare a datelor și să o folosiți pt. a putea lua decizii în cunoștință de cauză.

  2.1.3. Prin accesarea contului si utilizarea datelor dvs. de login sunteti responsabil in mod exclusiv pt. toate actiunile ce decurg din folosirea acestora. Nu putem fi facuti responsabili pt. erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

  2.1.4. Toate informatiile confidentiale si continutul Carteadestinului.com, incluzand dar fara a ne limita la informatiile de natura tehnica, financiara, de afaceri, referitoare la clienti, pe care vi le dezvaluim cu scopul prestarii Serviciilor, inclusiv mesajele trimise prin email si termenii efectivi ai acestei intelegeri, care sunt considerati "Confidentiali", vor ramane sub drepturile noastre exclusive, si veti pastra si respecta confidentialitatea datelor, angajandu-va sa nu le dezvaluiti public sau unei alte parti fara permisiunea noastra express.

  2.1.5. Utilizand Serviciile si siteul Carteadestinului.com confirmati ca ati citit Politica de Date Personale si Politica de utilizare a datelor si sunteti intru totul de acord cu acestea.

 • 2.2. Publicarea informaţiilor dvs. personale pe Carteadestinului.com

  2.2.1. Dvs. deţineţi controlul complet asupra tuturor informatiilor dvs. personale, prin intermediul setarilor din contul dvs. Toate informatiile dvs. sunt destinate in mod exclusiv utilizarii private.

  2.2.2. Nici una dintre informatiile dvs. nu poate fi facuta publica prin paginile siteului. Doar dvs. puteti vizualiza informatiile dvs. personale si le puteti edita dupa bunul plac.

  2.2.3. O parte din informatiile care sunt generate in urma activitatii dvs. pe site sau totalitatea acestora, pot fi utilizate in calculul statisticilor, graficelor si situatiilor colective. In acest caz, informatiile au caracter general, fiind colectate si utilizate in mod anonim, fara a fi asociate in mod direct cu identitatea dvs.

  2.2.4. Informatiile colectate si utilizate in mod anonim cu scopul generarii statisticilor pot include, fara a se limita la: intervale de login, numar accesari cont, etc. O parte din informatiile care au fost generate in urma activitatii dvs. pe site pot ramane active, in mod anonim si se pot regasi pe site si in cazul in care optati pentru stergerea contului dvs. insa nu vor putea fi asociate cu identitatea dvs.

 • 2.3. Termeni legali privitor la informatica si libertate individuala

  2.3.1. In concordanta cu termenii si recomandarile dreptului european asupra informaticii si libertatilor individuale, (GDPR (EU) 2016/679), aveti dreptul de acces, rectificare, portabilitate, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, dreptul de a retrage consimtamantul, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct si dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati. Pentru detalii complete si modalitati de exercitare a acestor drepturi va recomandam sa cititi Politica de Date Personale3. DREPTURILE DE AUTOR SI PROTECTIA PROPRIETATII INTELECTUALE

 • 3.1. Utilizarea continutului Carteadestinului.com

  3.1.1. Continutul si designul Carteadestinului.com, precum si devizele, sloganurile si orice alt material avand legatura cu Carteadestinului.com fie accesat prin intermediul site-ului, fie trimis catre dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu fara a se limita la: continutul Cartii, articole, intrebari, mesaje, comentarii, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Carteadestinului.com"), apartin in mod exclusiv Carteadestinului.com si colaboratorilor nostri - acolo unde acest lucru este specificat - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce, transmite sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Carteadestinului.com fara a detine o permisiune expresa, scrisa din partea noastra.

  3.1.2. Continutul Carteadestinului.com este doar licentiat catre dvs. si nu vandut. Licenta de utilizare pe care v-o oferim in urma inscrierii si comenzii dvs. este neexclusiva, personala, netransferabila, si opereaza pe teritoriul Romaniei.

  3.1.2.1. Puteti printa Cartea Destinului doar pt. uzul dvs. personal, lipsit de orice fel de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul Carteadestinului.com nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

  3.1.2.2. Licenta de utilizare este activata si incepe la data la care ati efectuat plata aferenta initializarii comenzii/contulului dvs.

  3.1.2.3. Durata licentei de utilizare este urmatoarea:
  • Licenta pentru varianta tiparita/printata este nelimitata si intra in vigoare la confirmarea printarii sau livrarii variantei tiparite
  • Licenta pentru accesarea contului dvs. online, este de 10 ani de la data confirmarii platii comenzii. (Daca in tot acest timp dvs. nu v-ati accesat contul si nu ati downloadat, printat sau comandat Cartea in varianta cu coperti tari va fi nevoie sa va inregistrati un nou cont pentru a o putea face.)


  3.1.2.4. Conditiile de licentiere pt. Serviciile Carteadestinului.com sunt urmatoarele: Licenta de utilizare, in cadrul siteului Carteadestinului.com, a pachetului (sau pachetelor) de continut achizitionate, in conformitate cu data nasterii si tipul de pachet achizitionat.

  3.1.3. Sunteti de acord ca toate materialele si articolele întâlnite pe site sunt exclusive și sunt protejate de legea Copyright-ului. Astfel, va angajati sa folositi datele și informațiile întâlnite pe site în scop strict personal, comercializarea, transmiterea sau donarea lor sub orice formă, fie online sau offline, acum, in trecut și pe viitor este strict interzisă și este sanctionabila în condițiile prevăzute de lege.

  3.1.4. Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra:

  3.1.4.1. Reproducerea, Print Screenul sau stocarea Continutului Carteadestinului.com, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

  3.1.4.2. Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Carteadestinului.com, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Carteadestinului.com.

  3.1.4.3. Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Carteadestinului.com asupra Continutului Carteadestinului.com.

  3.1.4.4. Vanzarea sau donarea contului sau a datelor dvs. de login pe Carteadestinului.com. In caz contrar, contul va fi sters.

  3.1.4.5. Nu veţi modifica, nu veţi crea produse derivate, nu veţi decompila şi nu veţi încerca în niciun alt mod să extrageţi cod sursă de la noi, cu excepţia cazului în care va vom permite acest lucru în mod explicit prin intermediul unei licenţe de sursă deschisă sau cu excepţia cazului în care vă oferim permisiunea explicită în scris.

  3.1.5. Orice utilizare a continutului Carteadestinului.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul acord, este strict interzisa si aduce dupa sine suspendarea contului si luarea masurilor legale. Cererile de utilizare a continutului Carteadestinului.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise prin pagina de contact a site-ului.

  3.1.6. Site-ul Carteadestinului.com si Compania care dezvolta si administreaza site-ul, impreuna cu asociatii, directorii, angajatii, inclusiv colaboratorii si partenerii acestora nu va ofera nici un fel de garantii legale pt. corectitudinea, exactitatea, totalitatea sau calitatea continutului intalnit pe site. Utilizand site-ul Carteadestinului.com o faceti pe propria raspundere si confirmati ca ati luat la cunostinta si sunteti intru totul de acord ca orice reclamatie importiva celor mai sus mentionati si orice eventuale pretentii de daune morale, materiale sau orice fel de despagubiri cerute ca urmare a unor prejudicii generate in urma utilizarii sau neutilizarii continutului intalnit pe site vor fi considerate nefondate si respinse categoric.

  3.1.7. Orice parte a continutul site-ului poate fi modificata oricand de catre administratori fara obligatia informarii utilizatorilor despre schimbarile respective. Carteadestinului.com isi rezerva dreptul exclusiv de a modifica, adauga sau sterge orice parte a continutului online, temporar sau permanent, fara justificari sau instiintari prealabile.

 • 3.2. Utilizarea continutului dvs. pe Carteadestinului.com

  3.2.1. Pentru conţinutul care intră sub incidența drepturilor de proprietate intelectuală postat sub forma mesajelor, postarilor, comentariilor sau discutiilor pe site, ne oferiţi în mod explicit următoarea permisiune: ne acordaţi o licenţă globală neexclusivă, transferabilă, sub-licenţiabilă, cu drept de reproducere liberă, pt. utilizarea oricărui comentariu pe care îl postaţi pe Carteadestinului.com sau în legătură cu Carteadestinului.com pe intreaga durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

  3.2.2. Când publicaţi comentarii sau informaţii publice permiteţi tuturor persoanelor, inclusiv celor care nu au un cont Carteadestinului.com, să acceseze şi să utilizeze acele informaţii, precum şi să le asocieze cu dvs. (de exemplu, numele/username-ul şi fotografia dvs. de profil).

  3.2.3. Apreciem întotdeauna feedback-ul sau alte sugestii pe care ni le trimiteţi în legătură cu Carteadestinului.com si imbunatatirea serviciilor noastre, si înţelegeţi că putem să utilizăm feedback-ul sau sugestiile dvs. fără a vă oferi o compensare pt. acestea (la fel cum nici dvs. nu aveţi nicio obligaţie de a le oferi). Atunci cand furnizati orice tip de idei, sugestii, documente si/sau propuneri („Contributii") catre Carteadestinului.com prin intermediul paginilor de internet dedicate sugestiilor sau impresiilor sau prin intermediul uricarui alt canal de comunicare, acceptati ca:

  3.2.3.1. Respectivele Contributii nu contin informatii confidentiale sau proprietare;

  3.2.3.2. Carteadestinului.com nu are obligatia, expresa sau implicita, de a pastra confidentialitatea in legatura cu aceste Contributii;

  3.2.3.3. Carteadestinului.com are dreptul de a folosi sau de a dezvalui (ori de a alege sa nu foloseasca sau sa dezvaluie) respectivele Contributii in orice scop, in orice mod, prin orice mijloace, in intreaga lume;

  3.2.3.4. Carteadestinului.com poate avea in vedere sau poate fi in curs de a crea ceva similar Contributiilor;

  3.2.3.5. Contributiile dvs. devin in mod automat proprietatea Carteadestinului.com fara niciun fel de obligatii din partea Carteadestinului.com si a companiei care administreaza site-ul fata de dvs. si prin prezentul renuntati la toate drepturile morale;

  3.2.3.6. In niciun caz nu aveti dreptul de a primi niciun fel de compensatii sau despagubiri din partea Carteadestinului.com ca urmare a utilizarii sau neutilizarii Serviciilor noastre.


4. SECURITATEA

 • 4.1. Cerinte minime de securitate pe Carteadestinului.com

  Facem tot posibilul să vă menţinem siguranța pe Carteadestinului.com, dar nu o putem garanta. Avem nevoie de ajutorul dvs. pt. a menţine siguranța, iar acest lucru presupune următoarele angajamente din partea dvs.:

  4.1.1. Nu veţi posta anunţuri comerciale neautorizate (cum ar fi mesaje spam) pe Carteadestinului.com.

  4.1.2. Nu veti posta comentarii off topic in sectiunile site-ului unde topic-ul este clar determinat.

  4.1.3. Nu veti posta comentarii sau continut ofensiv in niciuna din sectiunile site-ului.

  4.1.4. Nu veţi colecta conţinut sau informaţii ale utilizatorilor folosind mijloace manuale sau automatizate şi nu veţi accesa Carteadestinului.com în niciun alt mod, folosind mijloace automatizate (cum ar fi programele bot de colectare, roboţii, păianjenii sau site-urile de tip scraper), fără acordul nostru prealabil.

  4.1.5. Nu veţi desfăşura activităţi ilegale de marketing multi-level pe Carteadestinului.com, cum ar fi schemele piramidale.

  4.1.6. Nu veţi încărca viruşi sau alte componente de cod rău-intenţionate.

  4.1.7. Nu veţi solicita informaţii de conectare şi nu veţi accesa conturi care aparţin altor persoane.

  4.1.8. Nu veţi agresa, nu veţi intimida şi nu veţi hărţui niciun utilizator sau membru al staffului nostru.

  4.1.9. Nu veţi posta conţinut care: reprezintă limbaj care incită la ură, este ameninţător sau pornografic; incită la violenţă sau conţine nuditate sau imagini cu caracter violent explicit sau nejustificat.

  4.1.10. Nu veţi utiliza Carteadestinului.com pt. acţiuni ilegale, înşelătoare, rău-intenţionate sau discriminatorii.

  4.1.11. Nu veţi întreprinde nicio acţiune care ar putea dezactiva, supraîncărca sau afecta funcţionarea corespunzătoare a Carteadestinului.com sau interfaţa Carteadestinului.com.

  4.1.12. Nu veţi facilita şi nu veţi încuraja încălcarea prezentei Declaraţii sau a politicilor noastre.

  4.1.13. In cazul incalcarii uneia sau mai multor cerinte generale de securitate, sau in cazul reclamatiilor primite din partea membrilor Comunitatii pt. postarea de comentarii si continut nepotrivit sau cu caracter ofensiv, accesul la unele sectiuni ale site-ului precum si dreptul de publicare a commenturilor sau mesajelor pe site va pot fi restrictionate fara notificari si explicatii prealabile.

 • 4.2. Înregistrarea şi securitatea contului

  4.2.1. Carteadestinului.com nu poate garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propria dvs. raspundere.

  4.2.2. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru.

  4.2.3. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de Carteadestinului.com

  4.2.4. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

  4.2.5. Utilizatorii Carteadestinului.com oferă numele și datele lor reale, iar noi avem nevoie de sprijinul dvs. pt. acest lucru. Iată câteva angajamente pe care le luaţi faţă de noi în ceea ce privește înregistrarea şi menţinerea securităţii contului dvs.:

  4.2.5.1. Nu veţi furniza informaţii personale false pe Carteadestinului.com şi nu veţi crea un cont pt. o altă persoană în afară de dvs. fără a avea permisiunea de a face acest lucru. Doar unul dintre parinti, sau tutorele legal unde este cazul poate inregistra un cont pt. un membru minor.

  4.2.5.2. Veţi menţine informaţiile dvs. de contact corecte şi actualizate.

  4.2.5.3. Nu veţi oferi nimănui username-ul si parola, nu veţi lăsa pe nimeni altcineva să vă acceseze contul şi nu veţi întreprinde nicio altă acţiune care ar putea periclita securitatea contului dvs.

  4.2.5.4. Nu veţi transfera contul dvs. către alte persoane fără a obţine în prealabil permisiunea noastră în scris.

  4.2.5.5. Aveti obligatia de a notifica imediat Carteadestinului.com cu privire la orice folosire neautorizata a contului dvs. si despre orice alta incalcare a securitatii.

 • 4.3. Protejarea drepturilor celorlalte persoane

  Respectăm drepturile celorlalte persoane şi odata cu utilizarea serviciilor noastre ne aşteptăm ca şi dvs. să faceţi la fel.

  4.3.1. Nu veți posta comentarii sau orice fel de conţinut şi nu veți întreprinde nicio acţiune pe Carteadestinului.com care să încalce drepturile altor persoane, care ar putea leza alte persoane sau ar putea încalca în orice alt mod legea.

  4.3.2. Atat in comunicarea cu staff-ul Carteadestinului.com cat si in comunicarea cu toti ceilalti mebrii ai Comunitatii, veti folosi in mod exclusiv un limbaj civilizat si politicos, bazat pe intelegere si respect mutual. Folosirea unui limbaj obscen, a intimidarilor, a injuriilor, amenitarilor, discursului ce promoveaza ura sau discriminarea de orice fel atrage dupa sine suspendarea fara drept de apel si fara o notificare prealabila a drepturilor de folosinta a tuturor sectiunilor site-ului care au legatura cu publicarea de comentarii sau comunicarea in Comunitate.

  4.3.3. Ne rezervam dreptul de a şterge orice conţinut şi orice informaţii pe care le postaţi pe Carteadestinului.com, în cazul în care considerăm că acestea încalcă prezenta Declaraţie sau politicile noastre.

  4.3.4. Putem suspenda oricand si pe o durata nedeterminata, fara drept de apel si fara o notificare prealabila, drepturile de folosinta a tuturor sectiunilor site-ului care au legatura cu publicarea de comentarii sau comunicarea in Comunitate ale oricarui utilizator care încalcă prezenta Declaraţie sau unul din punctele politicilor noastre.

  4.3.5. Nu veţi publica pe Carteadestinului.com date personale, de identificare sau alte informaţii personale sau financiare sensibile ale dvs. sau ale altor persoane.

  4.3.6. Nu va veti loga, si nu veti folosi in nici un mod conturile altor persoane pt. accesarea serviciilor.

  4.3.7. Nu veti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

  4.3.8. Nu veti posta, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

  4.3.9. Nu veti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membrii Carteadestinului.com

  4.3.10. Nu veti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la serviciile si modulele puse la dispozitie de Carteadestinului.com

  4.3.11. Nu veti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje sau comentarii a caror sursa este ascunsa.

  4.3.12. Prin transmiterea mesajelor sau comenatriilor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie Carteadestinului.com sunteti de acord ca dvs. sunteti singurul responsabil pt. despagubirea unei terte persoane afectate de mesajele si comentariile dvs., si exonerati total Carteadestinului.com si intregul staff de orice responsabilitate.

 • 4.4. Siguranta si protectia minorilor

  4.4.1. Aici, pe Carteadestinului.com suntem preocupati de siguranta tuturor utilizatorilor, in special de cea a copiilor/minorilor. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, parintii care doresc sa le permita copiilor lor avand varsta cuprinsa sub 18 ani sa aiba acces la Serviciile Carteadestinului.com trebuie sa ii asiste si sa-si dea acordul la crearea conturilor de catre acestia si la incheierea altor contracte cu Carteadestinului.com si sa le supravegheze accesul la Serviciile Carteadestinului.com. De asemenea, parintii care doresc sa le permita copiilor lor cu varsta sub 16 ani sa aiba acces la Serviciile Carteadestinului.com trebuie sa creeze conturi si sa incheie contractele cu Carteadestinului.com in numele acestora si sa le supravegheze permanent accesul la Serviciile Carteadestinului.com. Daca permiteti copilului dvs. sa aiba acces la Serviciile Carteadestinului.com, acesta va putea accesa toate Serviciile, inclusiv serviciile de interactiune sociala si comunitate. Cu toate acestea, politica noastra este aceea de a nu permite copiilor care sunt cu varste mai mici de 14 ani sa foloseasca serviciile Carteadestinului.com.

  4.4.2. Parintii sau tutorii legali ai tuturor minorilor ce utilizeaza site-ul Carteadestinului.com si serviciile oferite de acesta, atat in calitate de vizitator cat si in calitate de utilizator/membru autentificat au obligatia de a supraveghea si ghida permanent activitatea minorilor pe site.

  4.4.3. Orice interactiune online sau offline si orice conversatie sau intalnire fizica cu alti utilizatori ai site-ului Carteadestinului.com stabilita prin intermediul site-ului sau al retelelor social media cade strict sub responsabilitatea parintelui/tutorelui legal al minorului, acesta fiind obligat sa se asigure ca interactiunile respective sunt realizate in conditii de maxima siguranta pt. minor.

  4.4.4. Va reamintim ca Serviciile Carteadestinului.com sunt concepute pt. un public major. Astfel, in calitate de parinte reprezentant/ocrotitor legal, este in mod exclusiv de datoria dvs. sa stabiliti daca vreunul dintre Serviciile Carteadestinului.com si continutul acestuia este potrivit pt. copilul dvs. sau nu.5. COMANDA, INREGISTRAREA CONTULUI, CONFIRMAREA COMENZII SI PLATA CARTII/ACCESULUI IN ZONELE PREMIUM

 • 5.1. Zona Premium

  Unele pagini, informatii si articole intalnite pe site-ul Carteadestinului.com pot fi accesate in mod gratuit, de catre toti vizitatorii siteului. Totodata, site-ul dispune si de Zone Premium accesibile doar membrilor autentificati in urma completarii formularului de inregistrare/comanda.

 • 5.2. Comercial

  Serviciul Carteadestinului.com este un serviciu privat, supus conditiilor comerciale si are un tarif care este indicat clar in paginile site-ului si in pagina Formularului de Comanda. Va garantam ca serviciul oferit este in conformitate cu Termenii si Conditiile si cu Politica de Date Personale

 • 5.3. Mod inregistrare/comanda

  Inregistrarea la serviciile Carteadestinului.com se face direct si doar prin comanda online, prin completarea Formularul de Comanda.

 • 5.4. Validare Comanda

  Doar persoanele care au completat, confirmat si validat cererea lor au acces la aceste servicii.

 • 5.5. Procesare Comanda

  In urma unui proces informatic de inregistrare si comanda, cererea sa va fi procesata, Cartea va fi generata si contul sau va fi creat.

 • 5.6. Modalitati de Acces
  5.6.1. Clientul are la dispozitie, prin intermediul site-ului Carteadestinului.com mai multe posibilitati de a achita plata Cartii, respectiv a accesului in Zona Premium a siteului:
  • Online (prin Paypal/Card Bancar - VISA, MASTERCARD si MAESTRO) - in acest caz, dupa efectuarea platii, clientul trebuie sa se logheze pentru a accesa, downloada/printa Cartea Destinului pe care a comandat-o.
  • Manual, prin CD livrat la domiciliul clientului, achitat RAMBURS prin Curierat Rapid, in momentul livrarii - in acest caz, CD-ul va contine fisierul digital cu Cartea Destinului, iar logarea nu va fi neaparat necesara, insa clientul o va putea face oricand.
  5.6.2. In functie de Pachetul ales si de metoda de plata aleasa in momentul completarii formularului, taxa de inregistrare este:
  • Card Bancar: 10 EUR (sau echivalentul in RON la cursul zilei);
  • PayPal: 10 EUR
  • Curierat Rapid: 50 RON + taxe curier(18RON+TVA)
  *Taxa de acces se achita o singura data, la prima accesare.

 • 5.7. Durata Validare Cont

  In functie de optiunea aleasa pt. plata Cartii, respectiv a accesului in Zona Premium a siteului, clientul va obtine accesul intr-un interval de la 2-3 minute pana la 72 ore(in cazul in care comanda este prin Curierat si a fost efectuata vineri seara sau in weekend pana la 84 ore sau chiar peste acest interval in perioadele de vacanta sau sarbatori nationale). In cazul in care aveti o comanda care nu este onorata, ne puteti trimite un mesaj, in care sa ne solicitati statusul comenzii dvs.

 • 5.8. Completare Formular

  Completarea corecta si cu buna-credinta a Formularului de Comanda prevazut pe site-ul Carteadestinului.com permite buna desfasurare a procesului de inregistrare a comenzii Cartii si a contului solicitat de catre client si constituie atat comanda ferma pt. Cartea Destinului si pt. accesul informatiilor din Zona Premium cat si acceptul total al prezentelor conditii si termeni de utilizare.

 • 5.9. Conditii

  Cu ocazia inregistrarii si efectuarii comenzii, utilizatorul siteului Carteadestinului.com certifica si accepta pe proprie raspundere:

  5.9.1. faptul ca datele pe care le-a introdus in formularul de comanda sunt corecte si ca poate confirma ulterior comanda efectuata, in caz contrar accesul putandu-i fi blocat temporar pana la contactarea personala a echipei noastre tehnice.

  5.9.2. faptul ca deja s-a informat, citind in paginile de prezentare a serviciilor Carteadestinului.com pe care le va accesa in urma platii.

  5.9.3. ca a citit paginile de prezentare inainte de a comanda Cartea Destinului, si in urma citirii, acesta este hotarat asupra comenzii sale.

  5.9.4. faptul ca dispune liber de consimtamantul sau si ca inainte de a completa formularul de inscriere a citit si este in totalitate de acord cu Politica de Date Personale si cu Termenii si Conditiile de utilizare a serviciului.

  5.9.5. ca este constient de faptul ca accesul sau pe site va fi temporar, iar la 10 ani de la plata contului, contul sau pe site va expira.

  5.9.6. ca este hotarat asupra datei de nastere pentru care se va genera Cartea Destinului, aceasta data neputand fi schimbata ulterior.

  5.9.7. ca este constient de faptul ca serviciul Carteadestinului.com este oferit online sau digital pe CD, iar in momentul efectuarii comenzii si a inregsitrarii contului sau, utilizatorul dispune de minimul de mijloace fizice necesare utilizarii optime a serviciului Carteadestinului.com (computer, conexiune internet, electricitate, etc.).

  5.9.8. ca stie sa utilizeze computerul si internetul si ca nu sufera de anumite deficiente sau afectiuni de atentie, psihice, fizice sau psihomotorii care l-ar putea impiedica sa acceseze serviciile Carteadestinului.com in mod corespunzator dupa achizitionarea serviciului.

  5.9.9. ca in cazul in care are sub 18 ani, va efectua plata pt. Comanda/acces doar cu asistenta si acordul tutorelui legal sau cu asistenta si acordul a cel putin unuia dintre parinti.

  5.9.10. ca in cazul in care are sub 18 ani, a citit aceste Conditii doar cu asistența a cel putin unuia dintre părinti sau a tutorelui sau legal, astfel încât a inteles pe deplin toate drepturile şi responsabilităţile care ii revin.

  5.9.11. Dacă se afla în UE, odata ce accesat continutul digital renunta la orice drept de retragere oferit prin Directiva drepturilor consumatorilor (2011/83/UE) sau prin reglementări de implementare similare.

  5.9.12. Utilizatorul a luat la cunostinta si este pe deplin de acord cu faptul ca odata ce accesul la continutul digital de pe site si de pe CD a fost efectuat prin trimiterea comenzii, confirmarea acesteia, efectuarea platii si aprobarea contului de catre sistemul nostru, Web One Solutions S.R.L. nu ii va rambursa nici integral si nici partial suma achitata pt. achizitionarea Cartii Destinului / accesul acestuia pe site, in cazul in care acesta se razgandeste dupa ce plata a fost efectuata, indiferent de motivul invocat de acesta.

  5.9.13. Odata ce plata pt. Carte / acces a fost inregistrata, achizitia este considerata perfect valida si completa, indiferent daca utilizatorul se va loga pe site pt. a utiliza serviciile achizitionate sau nu.

  5.9.14. Odata introdusa de catre utilizator, Data Nasterii nu va putea fi modificata si Cartea Destinului va fi generata in mod special pentru data de nastere pe care utilizatorul a introdus-o initial.

  5.9.15. Utilizatorul este de acord sa primeasca prezentul Contract pe email (un link va fi furnizat in emailul de confirmare primit dupa inregistrare).

 • 5.10. Comisioane si Conversii

  Toate platile, incluzand comisioanele aplicabile acestor plati, cum ar fi taxe de livrare sau comisioane de procesare vor fi realizate in avans, in Lei sau Euro in functie de metoda de plata aleasa de utilizator, iar in cazul in care plata a fost in euro, conversia se va realiza la data efectuarii platii de catre procesorul platii (PayPal etc).

 • 5.11. Confirmare Express si Consimtamant

  Web One Solutions S.R.L. va solicita de cel putin 2 ori confirmarea actiunilor care implica obligatii de plata din partea dvs., pe mai multe canale de comunicare, iar plata dvs. va fi procesata doar cu acordul dvs. Consimtamantul dvs. pentru intrarea in prezentul contract este reprezentat de urmatorii pasi:

  5.11.1. Completarea Formularului;

  5.11.2. Bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile si cu Procesarea Datelor Personale";

  5.11.3. Crearea Contului

  5.11.4. Click pe linkul trimis pe email, care va instiinteaza ca urmeaza sa efectuati o plata;

  5.11.5. Confirmare telefonica (doar prin curier);

  5.11.6. Click pe logo-ul care trimite catre Procesatorul platii (doar prin PayPal/Card Bancar);

  5.11.7. Efectuarea efectiva a platii. (Contractul intra in vigoare la momentul inregistrarii platii)

 • 5.12. Prestare

  Accesul la Cartea Destinului si in Zona Premium va fi permis imediat dupa confirmarea platii catre Compania Web One Solutions S.R.L.. Dupa confirmarea platii veti putea beneficia si de asistenta noastra tehnica 24/7. La solicitarile tehnice va vom raspunde in termen de cel mult 2 zile lucratoare. Carteadestinului.com nu va solicita niciodata utilizatorilor sai plata unor servicii deja prestate. Astfel, nu poate exista nici o situatie in care dvs. sa folositi intai serviciul Carteadestinului.com si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani.

 • 5.13. Mentiuni

  In nici o situatie, Carteadestinului.com si compania Web One Solutions S.R.L. nu pot fi obligate la plata unor sume de bani care sa depaseasca in cuantum 10% din valoarea unei singure Carti.

 • 5.14. Standarde

  Carteadestinului.com isi rezerva dreptul de a nu onora unele comenzi, care fie contin date incomplete de facturare/livrare, fie nu indeplinesc standardele minime pt. procesare, sau in cazul in care operatorii nostri constata ca utilizatorul nu a citit Termenii si Conditiile sau nu le respecta.6. DREPTUL DE RETRAGERE SI EXCEPTIILE DE LA ACEST DREPT

siteul Carteadestinului.com ofera membrilor continut digital care nu este livrat pe un suport material.

 • 6.1. Dreptul de Retragere

  Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 • 6.2. Exceptii de la Dreptul de Retragere

  Exceptii. Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse / servicii (extras):

  6.2.1. Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate, extensii de garantie desigilate;
  6.2.2. Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului.


8. AMENDAMENTE

 • 8.1.

  Ne rezervam dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor noastre.

 • 8.2.

  Vă putem trimite o notificare înainte de a face orice modificări în aceste condiții de utilizare, și vă putem oferi ocazia să revedeți și să vă spuneți părerea despre condițiile de utilizare revizuite prin intermediul formularelor de feedback si a altor canale de comunicare.

 • 8.3.

  Dacă aducem modificări politicilor, instrucțiunilor sau a altor condiții de utilizare la care se face referire în prezenta Declaraţie sau care sunt încorporate în aceasta, este posibil, dar nu obligatoriu să oferim o notificare pe Pagina de cont a site-ului.

 • 8.4.

  Prin continuarea utilizarii Serviciilor Carteadestinului.com după ce ați primit o notificare cu privire la modificările aduse condiţiilor, politicilor sau instrucțiunilor noastre de utilizare, vă exprimaţi implicit acordul cu privire la condiţiile, politicile sau instrucțiunile modificate.

 • 8.5.

  Necontinuarea folosirii Serviciilor Carteadestinului.com după ce ați primit o notificare cu privire la modificările aduse condiţiilor, politicilor sau instrucțiunilor noastre de utilizare nu va asigura sub nici o forma restituirea taxei de acces achitata la crearea contului sau a sumelor achitate pt. eventuale servicii suplimentare.

 • 8.6.

  Carteadestinului.com este intr-un proces constant de inovare pt. a oferi utilizatorilor sai cea mai buna experienta posibila. Drept urmare, Carteadestinului.com poate schimba, intrerupe, suspenda sau anula oricare dintre Modulele si Serviciile Carteadestinului.com fie temporar sau permanent. Este posibil ca Carteadestinului.com sa nu va anunte dinainte despre modificarile sau intreruperile care nu ii afecteaza in mod substantial pe utilizatori sau care nu limiteaza in mod substantial folosirea serviciilor noastre, spre exemplu dar fara a se limita la, adaugarea de functii si caracteristici sau modificarea procesului de comanda/inregistrare etc.9. INCETAREA

 • 9.1.

  Contul dvs. online inceteaza automat la expirare, mai exact dupa 10 ani de la achitarea platii. In acest timp dvs. trebuie sa accesati contul, sa downloadati si sa printati sau sa comandati varianta tiparita, cu coperti tari a Cartii Destinului aferenta datei de nastere furnizata in momentul comenzii.

 • 9.2.

  Dacă încălcaţi acesti Termeni sau dacă creaţi în orice alt mod riscuri pt. noi sau pt. ceilalti membri putem opri oricand accesul dvs la unele module sau zone ale site-ului Carteadestinului.com.

 • 9.3.

  Daca in timpul utilizarii Serviciilor noastre incalcati normele legale, normele de securitate informatica, drepturi de autor, prejudiciati sau puneti in pericol membrii, va putem sterge contul si bloca accesul la serviciile noastre.

 • 9.4.

  De asemenea, nefolosirea contului sau utilizarea partiala dupa efectuarea platii nu va asigura restituirea sumei achitate pt. achizita Cartii si accesul in Zona Premium.

 • 9.5.

  Denuntarea unilaterala inainte de expirare este posibila in urma unei cereri trimise direct din contul dvs. (rubrica: Setari/Date Personale). In acest caz, cererea va fi procesata in termen de 14 zile lucratoare.10. LIMITARI ALE OBLIGATIILOR SI ALE GARANTIEI

 • 10.1.

  In caz de forta majora, care ar impiedica una dintre cele 2 parti sa-si respecte obligatiile, niciun prejudiciu material si moral nu va putea sa fie imputat uneia dintre cele 2 parti. Prin „forta majora" se intelege o situatie extraordinara ca, de exemplu: blocarea telecomunicatiilor, inclusiv a retelelor de telecomunicatii, greva totala sau partiala, defectarea retelelor de calculatoare, consecinte ale unei evolutii tehnologice, care repun in discutie normele standard de comunicare prin internet sau orice alt caz imprevizibil, irezistibil si independent de vointa uneia sau celeilalte dintre cele 2 parti. In cadrul aparitiei unui eveniment de forta majora, obligatiile uneia sau celeilalte dintre cele 2 parti vor fi suspendate.

 • 10.2.

  Nu raspundem pt. downtime-ul cauzat de erori tehnice, lucrari de mentenenta sau erori temporare ale firmei de hosting, sau in cazurile in care serverul este suprasolicitat.

 • 10.3.

  Niciun prejudiciu material sau moral nu va putea fi imputat siteului Carteadestinului.com, companiei care administreaza site-ul, asociatii, directorii, angajatii, colaboratorii si partenerii acestora, pt. eventualele bug-uri sau efecte ale utilizarii sau neutilizarii informatiilor publicate pe site de catre membrii inregistrati, vizitatori, sau de stafful nostru.

 • 10.4.

  Site-ul Carteadestinului.com, compania care administreaza site-ul, asociatii, directorii, angajatii, colaboratorii si partenerii nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pt. legalitatea continutului altor site-uri externe catre care pot conduce linkurile intalnite pe site-ul Carteadestinului.com. Aceasta responsabilitate le revine in mod exclusiv administratorilor site-urilor respective. Carteadestinului.com va asigura ca la data postarii pe site a linkurilor catre alte site-uri externe, site-urile respective nu apareau a promova continut ilegal. Carteadestinului.com nu are nici o influenta asupra designului si/sau continutului site-urilor catre care face legaturi(linkuri) externe, atat in prezent cat si in viitor, si asftel nu suntem responsabili pt. schimbarile ce au avut loc pe site-urile catre care face eventualele legaturi (linkuri) dupa ce linkurile respective au fost publicate pe Carteadestinului.com. Pe deasupra, site-ul Carteadestinului.com, compania care administreaza site-ul, asociatii, directorii, personalul, colaboratorii si partenerii nu sunt responsabili legal pt. postarile, dezbaterile, argumentele, link-urile, comentariile, mesajele si a niciunui tip de continut publicat de catre utilizatori in sectiunile site-ului. Orice ilegalitate, incorectitudine, pierdere sau dauna de orice fel, care a fost generata in urma utilizarii sau neutilizarii continutul site-urilor catre care utilizatorii Carteadestinului.com au postat link-uri, cade strict sub responsabilitatea administratorilor site-urilor respective si nu a utilizatorilor Carteadestinului.com sau a site-ului Carteadestinului.com si a staffului.11. LITIGIILE

 • 11.1.

  In cazul in care aveti reclamatii sau nemultumiri, sustinem si recomandam rezolvarea oricarei dispute pe cale amiabila. Ne puteti contacta prin email si vom incerca sa rezolvam situatia dvs. intr-o maniera cat se poate de corecta. In cazul in care dupa eforturile initiale o solutionare pe cale amiabila nu este posibila, utlizatorii pot depune o plangere la ANPC.

 • 11.2.

  Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 • 11.3.

  Dacă o terta persoană face o reclamaţie împotriva noastră cu privire la acţiunile, conţinutul sau informaţiile dvs. de pe Carteadestinului.com, veţi plăti despăgubiri şi ne veţi proteja de vinovăţie pt. toate daunele, pierderile şi cheltuielile de orice tip (inclusiv taxele şi cheltuielile de judecată rezonabile) aferente unei astfel de reclamaţii.

 • 11.4.

  Deşi oferim reguli clare pt. conduita utilizatorilor, nu controlăm şi nu dirijăm acţiunile utilizatorilor pe site-ul Carteadestinului.com şi nu suntem responsabili pt. conţinutul sau pt. informaţiile pe care utilizatorii le transmit sau le distribuie pe Carteadestinului.com sau pt. actiunile acestora in mediul online sau offline.

 • 11.5.

  Nu suntem responsabili pt. niciun conţinut ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau contestabil în orice alt mod care ar putea fi întâlnit pe Carteadestinului.com.

 • 11.6.

  Nu suntem responsabili pt. comportamentul fie online, fie offline al niciunui vizitator sau utilizator Carteadestinului.com, indiferent de varsta acestuia.

 • 11.7.

  Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate pe site, Carteadestinului.com si compania care administreaza site-ul nu va ofera garantii, fie expres sau implicit, in privinta continutului sau, a site-ului Carteadestinului.com, a software-ului Carteadestinului.com ori a produselor si serviciilor aparute sub egida Carteadestinului.com.

 • 11.8.

  Carteadestinului.com si Compania Web One Solutions S.R.L. nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pt. nici o dauna fizica sau morala pricinuita direct sau indirect, pt. nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pt. pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Carteadestinului.com va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

 • 11.9.

  Carteadestinului.com nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Carteadestinului.com nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pt. afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin bug-uri, virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

 • 11.10.

  La cererea noastra sunteti de acord sa exonerati de raspundere Carteadestinului.com si compania care gestioneaza site-ul, pt. orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti toate cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentei declaratii.

 • 11.11.

  ÎNCERCĂM SĂ MENŢINEM SITE-UL CARTEADESTINULUI.COM FUNCŢIONAL, FĂRĂ ERORI ŞI SIGUR, ÎNSĂ ÎL UTILIZAŢI PE PROPRIA RĂSPUNDERE. OFERIM SERVICIUL CARTEADESTINULUI.COM CA ATARE, FĂRĂ NICIO GARANŢIE EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITARE LA GARANŢII IMPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP ŞI DE NEÎNCĂLCARE A DREPTURILOR DE PROPRIETATE. NU GARANTĂM CĂ CARTEADESTINULUI.COM VA FI ÎNTOTDEAUNA UN SITE SIGUR, SECURIZAT SAU FĂRĂ ERORI, SAU CĂ CARTEADESTINULUI.COM VA FUNCŢIONA ÎNTOTDEAUNA FĂRĂ ÎNTRERUPERI, ÎNTÂRZIERI SAU IMPERFECŢIUNI. CARTEADESTINULUI.COM NU ÎŞI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU ACŢIUNILE, CONŢINUTUL, INFORMAŢIILE SAU DATELE TERŢELOR PĂRŢI, IAR DVS. NE ELIBERAŢI PE NOI, PE DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII ŞI AGENŢII NOŞTRI DE ORICE REVENDICĂRI ŞI DAUNE, CUNOSCUTE ŞI NECUNOSCUTE, CARE SURVIN DIN SAU CARE SUNT ÎN LEGĂTURĂ ÎN ORICE MOD CU RECLAMAŢIA PE CARE O AVEŢI ÎMPOTRIVA UNOR ASTFEL DE TERŢE PĂRŢI SAU IMPOTRIVA NOASTRA. NU RĂSPUNDEM ÎN FAŢA DVS. PENTRU NICIO PIERDERE DE PROFITURI SAU ALTE DAUNE PE CALE DE CONSECINŢĂ, SPECIALE, INDIRECTE SAU ACCIDENTALE, CARE SURVIN DIN SAU CARE AU LEGĂTURĂ CU PREZENTA DECLARAŢIE SAU CU CARTEADESTINULUI.COM, CHIAR DACĂ AM FOST INFORMAŢI ÎN LEGĂTURĂ CU POSIBILITATEA EXISTENŢEI UNOR ASTFEL DE DAUNE. RĂSPUNDEREA NOASTRĂ GLOBALĂ CARE SURVINE DIN PREZENTA DECLARAŢIE SAU DE PE CARTEADESTINULUI.COM NU VA DEPĂŞI SUMA CARE ESTE MAI MARE DINTRE SUMA DE O SUTĂ DE RON (RO) (10 RON) SAU SUMA PE CARE NE-AŢI ACHITAT-O ÎN ULTIMELE DOUĂSPREZECE LUNI. ESTE POSIBIL CA LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE SĂ NU PERMITĂ LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RĂSPUNDERII SAU DAUNELE INCIDENTALE SAU PE CALE DE CONSECINŢĂ, ASTFEL ÎNCÂT ESTE POSIBIL CA LIMITAREA SAU EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DVS. ÎN ASTFEL DE CAZURI, RĂSPUNDEREA CARTEADESTINULUI.COM SE VA LIMITA LA CEA MAI MARE MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE.12. PREVEDERI SPECIALE, VALABILE PENTRU UTILIZATORII DIN AFARA ROMANIEI

Facem tot posibilul să creăm o comunitate globală, cu standarde unitare pt. toată lumea, și în același timp să respectăm legile locale. Următoarele prevederi se aplică utilizatorilor şi vizitatorilor din afara Romaniei, care interacţionează cu site-ul Carteadestinului.com si serviciile aferente acestuia:

 • 12.1.

  Vă exprimaţi acordul în legătură cu transferul şi procesarea datelor dvs. în Romania.

 • 12.2.

  Sunteti de acord ca serviciile de care va bucurati in urma accesarii Carteadestinului.com vor fi in mod exclusiv in limba romana.

 • 12.3.

  Nu veţi utiliza Carteadestinului.com dacă vi s-a interzis să primiţi produse, servicii sau programe software care provin din Romania.

 • 12.4.

  Sunteti de acord cu faptul ca unele optiuni de plata sunt valabile doar pt. teritoriul Romaniei, si ca puteti utiliza doar metoda de acces disponibila pt. tara dvs. in cazul in care aceasta exista.

 • 12.5.

  Având în vedere răspândirea globală a internetului, sunteţi de acord să respectaţi toate reglementările de pe plan local privind comportamentul pe internet şi conţinutul acceptabil. Utilizarea Serviciilor Carteadestinului.com şi transferul, afişarea şi încărcarea de continut şi alte date tehnice prin intermediul Serviciilor Carteadestinului.com pot face obiectul legislaţiei din Romania şi din alte ţări privind exportul şi importul. Sunteţi de acord să respectaţi toate legile şi reglementările aplicabile privind operaţiunile de export şi import, inclusiv dar fără a se limita la reglementările privind administrarea exporturilor. În special, dvs. declaraţi şi garantaţi că:

  12.5.1. nu sunteţi pe lista nici unui guvern pt. excludere de la operaţiunile de export şi nici nu sunteţi membru al vreunui guvern dintr-o ţară supusă unei interdicţii de export, aşa cum se prevede în legislaţia şi reglementările legale aplicabile privind operaţiunile de export şi import;

  12.5.2. nu veţi utiliza Serviciile Carteadestinului.com în scopuri militare, nucleare, care au legătură cu rachete, arme chimice sau biologice ce încalcă legislaţia Europeana privind operaţiunile de export;

  12.5.3. nu veţi transfera, încărca, sau publica continut prin intermediul Serviciilor Carteadestinului.com, informatii care încalcă legislaţia Europeana sau orice alte legi privind exporturile şi importurile.13. INFORMATII GENERALE

 • 13.1.

  Acesti Termeni si Conditii (inclusiv instructiunile online aplicabile) constituie intregul acord dintre dvs. si Carteadestinului.com si guverneaza utilizarea Serviciilor Carteadestinului.com de catre dvs., prevaland asupra oricarei versiuni anterioare a acestor Termeni si Conditii intre dvs. si Carteadestinului.com cu privire la Serviciile Carteadestinului.com. Este posibil sa fie necesar sa va supuneti unor termeni si conditii suplimentare care se pot aplica in cazul in care utilizati sau cumparati anumite Servicii Carteadestinului.com, servicii afiliate sau continuturi de la alte organizatii sau persoane.

 • 13.2.

  Nici Carteadestinului.com si nici dvs. nu puteti transfera niciuna din prevederile din Termeni si Conditii; prin exceptie, Carteadestinului.com poate transfera oricare din prevederile din Termeni si Conditii catre o societate care este o filiala sau un holding al Web One Solutions S.R.L. sau o filiala a holdingului respectiv. Va vom notifica in mod rezonabil inainte ca un astfel de transfer sa aiba loc.

 • 13.3.

  Titlurile sectiunilor acestor Termeni si Conditii sunt doar de utilitate practica si nu produc nici un efect legal sau contractual.

 • 13.4.

  Cu exceptia cazului in care Termenii si Conditiile prevad altfel, nu vor exista terti beneficiari ai prezentului contract.

 • 13.5.

  Interdictia transferului prin acte intre vii si mortis causa. Contul dvs. Carteadestinului.com nu este transferabil si orice drepturi asupra Numelui dvs. de Utilizator Carteadestinului.com sau asupra continuturilor din contul dvs. vor fi anulate in caz de deces. In cazul in care primim o copie a unui certificat de deces, contul respectiv poate fi anulat si toate continuturile acestuia sterse definitiv.14. DEFINITII

 • 14.1.

  Prin „Carteadestinului.com” sau „Servicii Carteadestinului.com”, ne referim la funcțiile şi serviciile pe care le punem la dispoziţie, inclusiv prin: (a) site-ul nostru web de la adresa www.Carteadestinului.com (inclusiv subdomeniile, versiunile internaţionale, widget-urile şi versiunile de mobil); (b) siteul noastră; (c) plugin-uri sociale, şi alte modalităţi similare, şi (d) alte mijloace de comunicare, mărci, produse, servicii, programe software (cum ar fi o bară de instrumente), dispozitive sau reţele existente în prezent sau dezvoltate în viitor. Carteadestinului.com își rezervă dreptul să stabilească, la discreția sa, faptul că anumite mărci, produse sau servicii pe care le oferă se supun unor de condiții de utilizare separate, nu celor din prezenta Declarație.

 • 14.2.

  Prin "companie" ne referim la Web One Solutions S.R.L., aceasta fiind compania care dezvolta si administreaza site-ul Carteadestinului.com

 • 14.3.

  Prin "utilizator", ne referim la persoanele care acceseaza oricare din serviciile Carteadestinului.com.

 • 14.4.

  Prin "vizitator" ne referim la persoanele care acceseaza partial, doar zonele gratuite ale site-ului Carteadestinului.com

 • 14.6.

  Prin „informaţii”, ne referim la date personale, date de livrare şi alte informaţii despre dvs., inclusiv acţiuni realizate de către utilizatorii şi non-utilizatorii care interacţionează cu Carteadestinului.com.

 • 14.7.

  Prin „conținut”, ne referim la orice tip de conținut postat, furnizat sau distribuit în Serviciile Carteadestinului.com de catre dvs. de alți utilizatori sau de stafful nostru.

 • 14.8.

  Prin „date”, „date de utilizator” sau „datele utilizatorului”, ne referim la orice date, inclusiv la conţinutul sau la informaţiile unui utilizator, pe care dvs. le puteţi furniza către Carteadestinului.com in urma utilizarii serviciului, sau care sunt generate prin intermediul Sistemului nostru.

 • 14.9.

  Prin „postare” sau „publicare”, ne referim la publicarea informatiilor pe Carteadestinului.com prin comentarii si dezbateri sau la punerea la dispoziţie în orice alt mod, utilizând Carteadestinului.com.

 • 14.10.

  Prin „aplicaţie”, ne referim la orice aplicaţie, modul, program sau element care primeşte sau care a primit date din sistem cu scopul generarii unui serviciu informational pt. utilizatori sau vizitatori.

 • 14.11.

  Termenii “include” sau “inclusiv” din acesti Termeni si Conditii inseamna “fara limitare la cuvintele urmatoare”.15. IMPRESSUM

Furnizor: Web One Solutions S.R.L.
R.C: J51/364/29.03.2019   CIF: 40879473
Capital Social Subscris si Varsat: 200 RON
Cont: RO17BRDE120SV36154651200
Banca: BRD, RO, Calarasi, CL
Sediul: Str. Rahova, Nr. 30, Calarasi, CL
Telefon: 0735425530
Email: contact[@]carteadestinului.com
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7

Select A Demo