Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

VIATA SI CARAMIDA

Un tânăr de mare succes se plimba cu noua lui masina, ultimul model, pe o strada a unui cartier cand, din viteza masinii, a observat intre masinile parcate undeva pe o alee, un copil cam murdar si prost imbracat care plangea. Tanarul, curios, a incetinit un pic, dar, ca din senin, o caramida aruncata dinspre acel copil, a izbit portiera masinii sale. Furios, acesta a franat brusc si s-a intors spre locul de unde zburase caramida, a sărit din mașină și l-a prins pe acel copil strigând:

-"Esti nebun, ce a insemnat asta ?Ce naiba mi-ai făcut la mașină? De ce ai făcut-o?".

Băiatul s-a speriat groaznic, dar a raspuns foarte politicos cerandu-si iertare:

-"Îmi pare rău domnule. Nu știam ce altceva să fac", a spus el tremurand.

-"A trebuit să arunc cărămida pentru că nimeni altcineva nu s-a oprit la strigatul meu de ajutor".

Cu lacrimile rostogolindu-se pe obraji, el a arătat spre mașinile parcate și a spus :

-"Acolo este fratele meu, s-a rostogolit de pe bordură și a căzut de pe scaunul cu rotile și este grav rănit. Nu pot să-l ridic."

Băiatul, plangand in hohote l-a întrebat pe bărbat:

-"Vrei, te rog, să mă ajuți să-l urc înapoi în scaunul cu rotile? E rănit și e prea greu pentru mine." Tânărul a ramas foarte impresionat si inghitindu-si cu greu nodul din gat ,l-a ridicat în grabă pe celălalt copil și l-a pus înapoi în scaunul cu rotile. De asemenea, l-a ajutat pe copil stergandu-i lacrimile, vânătăile și tăieturile., dupa care s-a întors la mașină.

-"Mulțumesc, domnule, și Dumnezeu să vă binecuvânteze", a spus copilul recunoscător.

Tânărul era prea zdruncinat pentru orice cuvânt, așa că bărbatul a ramas pe loc urmarind pur și simplu pe băiețel împingându-l pe fratele imobilizat in scaunul cu rotile pe trotuar.

Drumul spre casa a fost unul lung si lent, fara graba. Când a coborat din mașină, s-a uitat la portiera mașinii. Daunele erau foarte vizibile, dar nu s-a deranjat si nu s-a grabit să o repare. El a păstrat lovitura de pe portiera să-i amintească de mesaj;

-"Nu trece prin viață atât de repede încât cineva trebuie să arunce cu o cărămidă în tine pentru a-ți atrage atenția".

 

Morală: Viața șoptește în sufletele noastre și vorbește inimilor noastre. Uneori, când nu o ascultăm, aruncă cu o cărămidă în noi. E alegerea noastră, să ascultăm șoapta vietii sau să așteptăm cărămida!

 SHARE:

Articole Recomandate:

POTI FI INTREGUL UNIVERS PENTRU CINEVA A fost odată un bărbat care își plimba câinele în fiecare duminică dimineață în jurul unui lac din apropierea casei sale.&...
PROFETII ALE SAMANILOR INCASI Q'ERO "Lumina idealismului a strălucit în ochii lui, în timp ce dr. Alberto Villoldo a descris cum un cutremur din 1949 sub o mănăstire de l&ac...
SPUNE-MI CE VEZI! Intr-o zi, un intelept care incepuse sa se simta foarte ingrijorat pentru unul din prietenii sai care devenise cam prea materialist si preocupat de lucr...
LECTIA VULTURULUI Știați că un vultur poate prevedea când se apropie o furtună cu mult înainte de a se starni?...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7