Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

PROFETIA MAYASA

"Hunbatz Men povestește despre o veche confederație de bătrâni nativi americani formată din reprezentanți din Nicaragua până la Cercul Arctic. Ei s-au întâlnit de mii de ani și continuă să o facă și astăzi. Înainte de a veni spaniolii, confederația a decis să ascundă învățăturile mayașe, încredințând anumite familii cu grija lor. Hunbatz Men este un moștenitor al acelei neamuri. În cartea sa Secretele științei/religiei mayașe, el dezvăluie învățăturile care oglindesc pe cele hinduse și budiste despre astrologie, meditație și rădăcina septenară a creației. El vorbește despre Kukulcan și Quetzalcoatl, nu atât în lumina unei reveniri așteptate, cât mai degrabă în ceea ce privește posibilitatea ca fiecare dintre noi să atingă aceeași etapă exaltată mergând pe calea dobândirii cunoașterii. „A fi Quetzalcoatl sau Kukulcanis; să cunoaștem cele șapte forțe care ne guvernează corpul nu numai să le cunoaștem, ci și să le folosim și să înțelegem relația lor intimă cu legile naturale și cosmice. Trebuie să înțelegem ciclurile lungi și scurte și legile solare care ne susțin viața. Trebuie să știm cum să murim și cum să ne naștem.” Don Alejandro Oxlaj este un preot de generația a șaptea din Guatemala și șef al Consiliului bătrânilor Quiche Maya. El a călătorit prin America de Nord, comparând profețiile native ale diferitelor triburi. În anul viitor, el speră să înregistreze și să publice, pentru prima dată în 500 de ani, profețiile mayașe ale poporului său. ” Don Alejandro Oxlaj este un preot din a șaptea generație din Guatemala și șef al Consiliului bătrânilor Quiche Maya. El a călătorit prin America de Nord, comparând profețiile native ale diferitelor triburi. În anul viitor, el speră să înregistreze și să publice, pentru prima dată în 500 de ani, profețiile mayașe ale poporului său. ” Don Alejandro Oxlaj este un preot din a șaptea generație din Guatemala și șef al Consiliului bătrânilor Quiche Maya. El a călătorit prin America de Nord, comparând profețiile native ale diferitelor triburi. În anul viitor, el speră să înregistreze și să publice, pentru prima dată în 500 de ani, profețiile mayașe ale poporului său.

O notă interesantă pentru toate aceste conexiuni: Tibetul se află exact pe partea opusă a planetei față de Rezervația Hopi.

Cuvântul tibetan pentru „soare” este cuvântul Hopi pentru „lună”. Cuvântul Hopi pentru „soare” este cuvântul tibetan pentru „lună”. Picturile din stânci de la Chaco Canyon și Mesa Verde sunt ghiduri pentru membrii clanului Hopi și susțin că au construit movilele în formă de șarpe în estul Statelor Unite. Hopi își bazează existența doar pe credință, iar povestea lor este o poveste fascinantă despre acea credință care îi susține: „Oamenii albi vin, oamenii albi pleacă, dar noi vom fi mereu aici”. Conform credințelor Hopi, aceasta este a patra creație a vieții; cele trei precedente terminându-se în distrugere. De fiecare dată când un conflict, care nu face parte din Calea Hopi, a apărut atunci când oamenii au uitat sau au negat planul Creatorului. Credincioșii au fost protejați în subteran cu oamenii furnici, iar kivele de astăzi sunt reprezentări ale acelor furnici.

Povestea creației Hopi este despre o succesiune prin lumi interlope și fiecare dintre acestea este asociată cu o anumită direcție, culoare, mineral, plantă și pasăre.

* Prima lume: „Spațiul fără sfârșit” conținea Primii Oameni și era un univers pur și fericit. A fost distrusă de incendiu.
* A doua lume: „Miezul nopții întunecate” a fost distrusă de frig și gheață. Poporul Aleș a supraviețuit într-un furnicar și apoi s-a urcat pe o scară în lumea a treia.
* Lumea a treia a fost distrusă de inundații. Femeia Păianjen i-a salvat pe acești strămoși ascunzându-i în stuf și plutindu-i pe uscat în Lumea a Patra.
* A patra lume: „Lumea completă”. Îngrijitorul acestei lumi este Masau'u, Dumnezeul Focului. Această lume este diferită de cele trei anterioare, care au fost blocate de ape și gheață. În lumile trecute au fost bine asigurate, dar a patra lume s-a dovedit a fi dură, cu deșerturi, mlaștini, munți și vreme violentă. Hopi spun că această lume se termină acum și a început a cincea lume.

ȘI: o excursie pe râul Colorado în urmă cu 90 de ani care a dus la descoperirea conexiunii Hopi cu Egiptul și Tibetul. Un mister continuu al zonei sunt Zuni, al căror mod de viață seamănă foarte mult cu Hopi, dar care vorbesc o limbă diferită de orice alte popoare indiene native americane. În mod ciudat, cercetările despre Zuni au condus la o legătură cu Libia. Mai multe de urmat.

Hopi și Navajo au aceste credințe în comun:

* Pictura cu nisip de vânzare conține întotdeauna erori pentru a nu ofensa puterile superioare.
* Constelația PLEIADES este pictată pe obrazul Zeului Negru. El a aranjat aceste „stânci stelare” pe cerul nopții.
* Miturile originii nu trebuie înregistrate, ci doar spuse celor inițiați. Acest lucru s-a schimbat, iar popoarele de pe întreaga planetă vin cu învățături străvechi.
* Comportamentul rău a explicat: „Nu știe mai bine, nu a avut bunic care să-i dea poveștile.”

 

profetiile civilizatiilor apuseSHARE:

Articole Recomandate:

STANDUL DE FRUCTE AL LUI DUMNEZEU O femeie a intrat într-o piață, s-a uitat în jur și a văzut un semn...
VIATA ESTE O CEASCA DE CAFEA – Viața este... ca o ceașcă de cafea...
DESPRE MODERATIE Un călugăr în vârstă, care a acumulat o bogata experienta trăind o viață lungă și activă, a primit functia de inalt preot la o acad...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7