Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

REACTIA SI RASPUNSUL

Intr-un restaurant, un gândac a zburat brusc de undeva și s-a așezat pe o doamnă. Aceasta a început să țipe de frică. Cu o față cuprinsă de panică și o voce tremurândă, a început să sară cu ambele mâini încercând cu disperare să scape de gândac. Reacția ei a fost contagioasă, deoarece toți cei din grupul cu care se afla la masa  au intrat și ei în panică. Doamna a reușit în cele din urmă să alunge gândacul, dar acesta a aterizat pe o altă doamnă din grup.

Acum a venit rândul celeilalte doamne din grup să continue drama. Chelnerul, vazand ce se intampla, s-a repezit să salveze situatia. În ștafeta aruncărilo de la una la alta, gândacul a căzut la un moment dat pe chelner. Chelnerul a rămas ferm, s-a liniștit și a observat comportamentul gândacului de pe cămașă. Când a fost suficient de încrezător, l-a apucat cu degetele și l-a aruncat afară din restaurant.

Sorbindu-mi cafeaua și urmărind distracția, mintea mea infierbantata de cele vazute, a prins câteva gânduri facandu-ma să mă întreb dacă gândacul este responsabil pentru comportamentul lor histrionic? Dacă da, atunci de ce nu a fost deranjat chelnerul? S-a descurcat aproape de perfecțiune fără nici un haos.

Nu gandacul, ci incapacitatea doamnelor de a face fata deranjului cauzat de gandac le-a deranjat pe doamne.

Am inteles astfel ca, in viata ,nu ar trebui sa dau curs reactiilor imediate. Ar trebui, intotdeauna sa dau curs raspunsurilor . Femeile au reacționat, în timp ce chelnerul a răspuns. Reacțiile sunt întotdeauna instinctive, în timp ce răspunsurile sunt întotdeauna bine gândite, drepte și corecte pentru a salva o situație de la scaparea de  sub control, pentru a evita fisurile care apar într-o relație, pentru a evita luarea deciziilor la furie, anxietate, stres sau grabă.

Prin urmare, intotdeauna incercati sa cautati raspunsul trecand rapid peste reactie!SHARE:

Articole Recomandate:

IUBITO CHIN Dor Printesa albastra, suflet de spuma inima-mi scalda in lacrimile dorinta. Durere adanca,...
O ALTA PERSPECTIVA Un barbat si un tata in acelasi timp, intr-o zi, muncea foarte absorbit la ceva in gospodaria sa, in timp ce fetita lui, dornica de joaca, ii tot distra...
SUFLET PERECHE Cand sufletul simte nevoia oglinzilor nu e nevoie de ratacire si nemarginire pentru a gasi “o fantana”, ci cauta in jur la cei ce inteleg ac...
REFLECTAND Sufletele sunt paralele, deci se contopesc la infinit, in nemarginit, iar de acest infinit interior noua suntem atrasi spre a-l cunoaste si a-i descoper...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7