Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

OMUL SI STRUTUL

O data, un bărbat intră într-un restaurant insotit de o pasăre  struț care-l urma indeaproape în spatele lui.

Chelnerița se apropie si, privindu-i intrebatoare, ceru comanda adresandui-se omului.

Omul privi catre chelnerita oarecum obosit si absent si comanda:"Un hamburger, cartofi prăjiți și o cola," și apoi, intorcandu-se catre strut intreba:”Iar tu, ce comanzi?” 

"Vreau si eu la fel", spuse struțul.

In scurt timp, chelnerița se întoarce cu comanda si spune omului "Comanda  va costa  9.40 dolari, vă rog", la care omul vara mana în buzunar și scoate fix suma pe care o rostise chelnerita.

A doua zi, omul și struțul vin din nou și omul comanda la fel: "Un hamburger, cartofi prăjiți și o cola", iar struțul spune, "Vreau si eu  la fel".

Bineinteles ca chelnerita, dupa ce le aduse comanda le spuse aceeasi suma pe care trebuia omul sa o plateasca, la care din nou, omul scoase din buzunar aceeasi suma exacta si plati consumatia.

Cateva zile acest lucru se repeta ca o rutina pana cand intr-o zi cand, dupa ce personajele intrara in carciuma, chelnerita ii intreba:

"Ca de obicei?"

La care omul raspunse altfel, zambind:"Nu, asta e vineri seara, așa că vreau o friptură, cartofi copți și o salată", iar strutul: "La fel", raspunse.

În scurt timp chelnerița, oarecum mirata aduce comanda și spune "Dar asta va fi 32.62 dolari."

Imperturbabil, incă o dată, omul scoate exact suma din buzunar și o pune  pe masă.

Chelnerița nu-și mai poate reține curiozitatea si  se adresa omului:

"Scuzați-mă, domnule, cum reușești sa scoti intotdeauna din buzunar suma exacta de fiecare dată, fara sa numeri, fara sa scoti banii la lumina?

La care omul raspunse: "Ei bine, acum câțiva ani făceam curățenie în pod și am găsit o lampă veche. Conform legendei, am frecat si eu lampa si deodata a aparut un duh care mi-a spus ca am dreptul la doua dorinte pe care este obligat sa mi le indeplineasca.

Prima dorință pe care am cerut-o a fost ca, oricand va trebui să plătesc pentru ceva, să-mi bag mâna în buzunar și sa gasesc acolo intotdeauna suma potrivită de bani ."

Chelnerița a spus "Bine , dar asta e genial! Majoritatea oamenilor ar cere direct un milion de dolari sau mai mult, dar tu ai ales sa fii mereu la fel de bogat si sa ai intotdeauna cati bani vrei atâta timp cât trăiești. Ce inteligent din partea ta!"

"Da, așa este. Fie că este vorba de un galon de lapte sau un Rolls Royce, suma exactă de bani este întotdeauna acolo", spune bărbatul cu mândrie.

Privind insa catre strut chelnerița întreabă, "Si totusi cu strutul asta, care este povestea, despre ce e vorba cu el si cu obiceiurile lui?"

Omul oftează, se oprește și răspunde cu inima grea: "Eh, asta a fost a doua dorință a mea, de fapt greseala care ma urmareste tot timpul. A doua dorinta a  fost ca o tipă înaltă cu picioare lungi care să mă însoțească oriunde mă duc și să fie de acord cu tot ce spun".

 

MORALA:

Creierul barbatilor lucreaza genial doar până când încep să se gândească la o femeie!SHARE:

Articole Recomandate:

BLESTEM Blestem soapta sirenelor amutind umbra florilor crini, imposibile nerostitele cantece si ingerul tau aler...
VIATA ESTE O OGLINDA Odată, un câine, cautand ceva hrana, a intrat, din greseala, într-o incapere plina cu oglinzi. Camera respectiva era foarte mica, insa pere...
LEGENDA Legenda &nbs...
PORTRET Portret Am pictat lumina: cu o raza din soarele diminetii i-am conturat chipul, din Luceafarul de ziua si...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7