Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

LECTIA VULTURULUI

Știați că un vultur poate prevedea când se apropie o furtună cu mult înainte de a se starni?

În loc să se ascundă, vulturul va zbura într-un punct înalt și va aștepta să vină vânturile.

Când lovește furtuna, își pune aripile astfel încât vântul să o poată ridica și să o ridice deasupra furtunii. În timp ce furtuna bate dedesubt, vulturul se înalță deasupra ei.

Vulturul nu scapă și nu se ascunde de furtună; în schimb, folosește furtuna pentru a o ridica mai sus. Se ridică pe vânturile furtunoase de care alții se tem.

Când furtuna vieții sau provocările ne lovesc, ne putem ridica deasupra lor și ne putem înălța ca vulturul care călărește vânturile furtunii. Nu-ți fie frică de furtuni sau de provocările din viața ta. Folosește-l pentru a te ridica mai sus în viața ta.SHARE:

Articole Recomandate:

INCA CINCI MINUTE... Într-o zi, în timp ce era în parc, o femeie s-a așezat lângă un bărbat pe o bancă lângă un loc de joacă. &bdquo...
CUVANTUL MESAGERULUI QUECHUA "Willaru Huarta a crescut în junglele din Peru, studiind cu șamanii. El spune că profețiile sale native Quechua Incan au prezis că venire...
PACATELE TINERETII Rana am intins o mana sa prind fumul ce se iscase din focul fantoma; era un fum alb, izbitor de alb, care...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7