Logo

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate:

Prezentul acord a fost redactat în limba romana (RO). În măsura în care apar conflicte între alte versiuni traduse ale prezentului acord şi versiunea în limba romana, versiunea în limba romana este cea care are prioritate.


CONFIDENTIALITATEA PE CARTEADESTINULUI.COM

 • 1.1. Permisiuni

  Carteadestinului.com are permisiunea de a detine despre dumneavoastra informatii pe care ni le-ati oferit (de exemplu: printr-un formular de comanda, printr-un formular de inregistrare, telefonic etc). Aceste informatii pot include, printre altele, numele si prenumele dvs, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail, etc.

 • 1.2. Angajamente

  Carteadestinului.com se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile cuprinse in Politica de Prelucrare a Datelor Personale, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 • 1.3. Scop

  Carteadestinului.com va retine datele personale si le va folosi in conformitate cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale, in scopul informarii clientilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si privind ofertele si promotiile curente, prin e-mail sau posta si poate trimite felicitari, cupoane cadou, informari in legatura cu ofertele, sau alte mesaje.

 • 1.4. Drepturi

  Nu promovam sau incurajam SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, in conformitare cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale Pentru informatii si solicitari, ne puteti trimite un mesaj.

 • 1.5. ACORD DE CONFIDENTIALITATE

  Accesarea site-ului Carteadestinului.com implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. Ne asumam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
  Accesarea serviciilor oferite prin intermediul siteului implica acceptul utilizatorilor ca datele lor sa fie pastrate si prelucrate de noi.
  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vom administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.
  Scopul colectarii datelor este oferirea serviciilor, trimiterea corespondentei, promovarea serviciilor, informarea utilizatorilor, colaboratorilor si partenerilor din sistem despre activitatea Carteadestinului.com in ideea imbunatatirii performantelor si functionarii in conditii optime.
  Pentru a beneficia de serviciile noastre trebuie sa ne oferiti anumite date. Refuzul dvs. determina imposibilitatea folosirii serviciilor si a derularii relatiilor in continuare.
  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai partial partenerilor si colaboratorilor nostri (in cazul serviciilor de newsletter, etc.)
  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata completand Formularul de Contact al site-ului.
  Prin accesarea contului si utilizarea username-ului si parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Nu putem fi facuti responsabili pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

  Pentru mai multe detalii cititi Politica de Prelucrare a Datelor Personale.

Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7

Select A Demo