Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

VIATA ESTE O OGLINDA

Odată, un câine, cautand ceva hrana, a intrat, din greseala, într-o incapere plina cu oglinzi. Camera respectiva era foarte mica, insa peretii, tavanul, usile si chiar podelele erau realizate numai din oglinzi.

Mare a fost mirarea cainelui atunci cand a vazut peste tot propria imagine reflectata, ceea ce l-a facut sa inghete de spaima, acolo, in mijlocul incaperii. Acum putea vedea o haita intreaga de caini care-l inconjurase din toate directiile, de sus , de jos, din peretii laterali...

Câinele s-a incordat de lupta, si-a facut vazuti coltii puternici si a inceput sa latre cu putere catre toate reflectiile acelea, care, foarte ciudat, i-au raspuns la fel. Speriat, câinele a lătrat frenetic si mai puternic, insa imaginile reflectate l-au imitat si astfel harmalaia iscata a crescut si mai mult.. Câinele a lătrat atunci din ce in ce mai tare, dar ecoul a fost amplificat si mai mult nebunia de zgomot. Câinele a inceput sa se agite si sa se repeada in toate partile la imaginile care parca il atacau la fel de infuriate, ranjindu-si coltii asa cum facea si el.Si tot asa intreaga noapte pana la epuizare...

A doua zi, de dimineata, paznicii acelei incaperi ciudate au descoperit cainele zacand fara viata, inconjurat de multimea de imagini care reflectau un caine lipsit de viata.Ciudat era ca nu se vedea nicio urma a cuiva care sa fi facut rau cainelui , ci doar urme ale ceea ce fusese propria lui zbatere, in lupta cu ceva numai de el stiut.

Câinele a murit luptându-se cu propriile sale reflecții.

 

Morală:

In viata, nimeni nu duce binele sau răul de unul singur. Tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru este reflectarea propriilor gânduri, sentimente, dorințe și acțiuni.

Lumea e o oglindă mare!

Deci, nu trebuie decat sa gasesti acea pozitie buna din care sa lovesti cu putere oglinda si s-o spargi in mii de bucatele!SHARE:

Articole Recomandate:

NU RENUNTA NICIODATA LA OBIECTIVELE TALE Muscatura de rechin În timpul unui experiment de cercetare, un biolog marin a plasat un rechin într-un rezervor mare și apoi a el...
MOMENT Moment Opriti vantul nisipurilor! Cantati furtuna pentru liniste! Ascundeti-va chipurile in sangele ochilor!...
OMUL SI BOLOVANUL DIN GRADINA SA Este o poveste despre un om care avea un bol...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7