Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

ÎNTâLNIREA CONDORULUI DIN URIN șI VULTURUL DIN HANAN

Această profeție a fost relatată în timpul primului întâlnire al popoarelor indigene din Quito, Ecuador, în 1990.

În desfășurarea vieții Națiunilor Indiene, la fiecare cinci secole produce transformări atât ale fundamentelor, cât și ale formelor. Odată cu aceste schimbări, viața nu își pierde esența. Se acoperă cu piele nouă. Bătrânul este întinerit. Este hrănit cu energie pură. Această energie este transmisă de marile spirite ale lui Allpa Mama și Pacha Mama, adică ale naturii și ale Universului, în general.

Cu mii de ani în urmă, când viața și-a inițiat ciclul vital, Pachakamak (Zeul timpului) a creat Intl (soarele) și Quilla (luna) din unirea lacrimilor sale și, astfel, a dat naștere runilor, oamenilor. , de pe acest continent Appla-Yala și În această naștere au apărut Condorul și Vulturul, Kunturul din Urin și Anga de Hanan, spiritele lor îmbogățind continuu venele runelor acestui continent.

Puterea lor a motivat nordul și sudul să se unească. Unirea oamenilor din Nord cu Sudul semnifică și unirea Condorului și Vulturului. Condorul și Vulturul își unesc lacrimile de la Jahanpacha (cerul) la Ucupacha (subteranul). Din această unire a apărut America Centrală. În această bucată de pământ era concentrată înțelepciunea Hanei și a lui Urin. S-au dezvoltat noi națiuni, ai căror locuitori au avut capacitatea de a semăna pământul în mijlocul unui mare ocean și de a-l transforma în ceea ce este astăzi America Centrală.

Aceste popoare, orientate după legile lui Allpa Mana și Pacha Mama, au trebuit să treacă prin situații dificile, dintre care una a fost împărțirea națiunilor sale în patru părți. După această tragedie, Willak Umus (profeții) i-au instruit pe Amautas, Curacas, Arawikus sau înțelepții lor să creeze profeții care să orienteze și să ghideze popoarele noastre. Aceste profeții aveau să învețe națiunile indiene să se mențină solide, unite și, mai ales, să caute căile cele mai potrivite pentru eliberarea lor.

Începutul eliberării poporului indian ar fi simbolizat de diferite profeții, dintre care una este unirea lacrimilor Condorului din Urin și Vulturului din Hanan. Unirea acestor lacrimi ne-ar cauteriza rănile și ne-ar întări spiritul, trupul și gândul. Duhul cel mare ar deschide brazde și în fiecare brazdă și-ar uda sămânța, iar în fiecare pas ar fi izvorât batalioane de oameni care și-ar dezveli pieptul ca să apere pumnalele inamicului. Ei întindeau mâinile pentru a șterge opresiunea, exploatarea și nedreptatea și scriau pe pagina uriașă a cerului cuvântul sacru al libertății.

Unirea Condorului și Vulturului, conform profeției, ar trebui să aibă loc în acest timp. Perioada de timp care urmează se va naște cu un spirit nou. Acest nou spirit va uni din nou națiunile roșii din părțile de nord, centru și sud ale emisferei.

Este important să înțelegem interpretarea profeției pentru a înțelege scopul și scopul mandatului Călătorii pentru pace și demnitate din care face parte cursa intercontinentală.

Sunt mulți pași care vor și sunt făcuți de popoarele noastre în acest timp. Cursele pentru pace și demnitate sunt câțiva dintre acești pași. Toți pașii fac parte din Viziunea, Visele și Rugăciunea pe care le facem pentru a îndeplini instrucțiunile strămoșilor noștri și pentru a împlini profeția prin participarea activă la acești pași.

Aceasta este rugăciunea Păcii și Demnității ca Confederația Vulturul și Condorul să fie reînființată.SHARE:

Articole Recomandate:

VIATA ESTE O PANZA GOALA Doi discipoli ai unui Mare Maestru se plimbau prin grădina Maestrului. Plimbarea făcea parte din programul lor zilnic si aveau să facă această plim...
DESPRE PRIETENIE A fost odată ca niciodată un crab care, putin cam plin de sine, alerga pe malul mării și admira frumusetea urmelor lasate de mersul sau pe nisipul p...
A TREIA PROFETIE A LUI INKA "Schimbări extraordinare îi așteaptă pe locuitorii Pământului. Universul se pregătește să dăruiască multe daruri și, de asemenea,...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7