Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

FERICIREA TA ESTE FERICIREA CELORLALTI

A fost odată ca niciodată un fermier care cultiva porumb premiat de înaltă calitate. În fiecare an, el ar intra în târg agricultorului de stat și de a câștiga un premiu de aur pentru bataturi sale excepțional de bun.

 

Porumbul de înaltă calitate al fermierului a fost lăudat peste tot în stat. Povestea de succes a porumbului său excepțional a ajuns la urechile unui jurnalist și a vrut să-l intervieveze pe fermier. În timp ce învăța despre procesul agricol al fermierului, el a descoperit că fermierul împărtășea semințele sale de cea mai bună calitate cu vecinii săi.

 

îți permiți să împarți cele mai bune semințe de porumb cu vecinii când unii dintre ei concurează cu tine în târgul de agricultură?, a întrebat curiosul reporter.

 

"De ce n-aș face-o, domnule?", a întrebat fermierul. "Nu știați că vântul culege polenul din porumbul maturat și îl învârte de la câmp la câmp. Dacă vecinii mei cresc porumb de calitate inferioară, polenizarea încrucișată ar degrada în cele din urmă și calitatea porumbului meu. Dacă e să cultiv porumb de înaltă calitate, trebuie să-mi ajut și vecinii să cultive un porumb bun."

Răspunsul fermierului l-a făcut pe reporter să realizeze cât de conștient era bătrânul fermier de legăturile din viață.

 

La fel e și cu viața noastră. Cei care aleg să trăiască în pace trebuie să-i ajute și pe alții din jurul lor să trăiască în pace. Cel care dorește să fie iubit, trebuie mai întâi să învețe să-i iubească și pe ceilalți. Cel care alege să trăiască bine trebuie să ajute pentru a-i face și pe ceilalți să trăiască bine, deoarece valoarea unei vieți este măsurată prin viețile pe care le atinge. Cei care aleg să fie fericiți trebuie să-i lase pe alții să-și găsească fericirea, deoarece bunăstarea fiecăruia se împletește cu bunăstarea tuturor.

 SHARE:

Articole Recomandate:

ORICAND Oricand cand prinzi o zi, un soare sau o noapte cu luna, nu le da drumul sa zboare.... Ingana-le...
PROFETIA MAYASA "Hunbatz Men povestește despre o veche confederație de bătrâni nativi americani formată din reprezentanți din Nicaragua până la Cercul...
TRAIND POVESTEA Intotdeauna mi-a placut sa plec de acasa la drum de seara, fie ca eram elev de liceu la un liceu dintr-o alta localitate decat cea de bastina, fie ca er...
VIATA ESTE O CEASCA DE CAFEA – Viața este... ca o ceașcă de cafea...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7