Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

DESPRE INCREDERE TOTALA

O data, intr-un sat existau un băiat și o fată , vecini, care se jucau împreună. Băiatul avea o colecție de bile frumoase cu care se juca toata ziua. Fata avea niște bomboane pe care le purta tot timpul cu ea. Tanjind la bomboanele fetitei, băiatul s-a oferit să-i dea toate bilele sale schimbul tuturor bomboanelor ei. Fata, dupa ce s-a gandit putin, a fost de acord. Băiatul i-a dat toate bilele fetei, insa nu s-a indurat sa se desparta de toate bilele sale si a păstrat în secret cea mai mare și cea mai frumoasă bila pentru el însuși. Fata in schimb, i-a dat toate bomboanele așa cum promisese.

În acea noapte, fata a dormit liniștită si multumita, in schimb băiatul nu putea dormi fiind ros de gandul care nu-i dadea pace si-l facea sa se intrebe dacă nu cumva si fata sa-i fi ascuns niște bomboane mai gustoase așa cum și-a ascuns el cea mai bună si frumoasa bila.

 

Morală: Dacă intr-o relatie nu dai totul, suta la suta, vei fi cel care se va indoi intotdeauna si va ramane obsedat de intrebarea daca si cealalta persoana da totul si mai ascunde cate ceva din suta la suta.SHARE:

Articole Recomandate:

VIATA SI CARAMIDA Un tânăr de mare succes se plimba cu noua lui masina, ultimul model, pe o strada a unui cartier cand, din viteza masinii, a observat intre masini...
A TREIA PROFETIE A LUI INKA "Schimbări extraordinare îi așteaptă pe locuitorii Pământului. Universul se pregătește să dăruiască multe daruri și, de asemenea,...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7