Logo

Obține ACUM Cartea Destinului Tău!
Află detalii

Pic

DARUIESTE FERICIRE

Un grup de oameni s-au adunat într-o cameră participând la un seminar despre viață și fericire pentru a învăța să găsească fericirea în viața lor.

 

Li se predau diverse abilități și lecții despre viață. Dintr-o dată, vorbitorul sa oprit și a început să ofere fiecărei persoane un balon. Le-a cerut tuturor să-și scrie numele pe el folosind un pix. Toate baloanele au fost apoi colectate și duse într-o altă cameră.

Apoi participantii au fost lăsați să intre în acea cameră și li s-a cerut să găsească balonul care avea pe el propriul nume scris, în 5 minute.

Toată lumea își căuta frenetic numele, împingea, se ciocnea unul de celălalt intr- un haos total, insa niciunul nu a putut gasi balonul respectiv in cele cinci minute si prin urmare s-au intors in camera cu mana goala.

Li s-a cerut apoi să meargă în cealaltă cameră, să ia la întâmplare un balon și să-l dea persoanei al cărei nume va fi scris pe el.

Minune, iata ca in cinci minute fiecare avea balonul cu numele propriu scris pe el.

 

MORALA:

Asa se intampla si in viata noastra.Toti cautam frenetic fericirea peste tot, neștiind unde este, cand , de fapt, fericirea noastră constă în fericirea altor oameni. Dati-le fericirea lor si veti avea parte de propria fericire, pentru ca acesta este scopul vietii omenesti!

 

 

 SHARE:

Articole Recomandate:

INCA CINCI MINUTE... Într-o zi, în timp ce era în parc, o femeie s-a așezat lângă un bărbat pe o bancă lângă un loc de joacă. &bdquo...
DESPRE CERC, CICLUL VIETII PAMANTENE "Cercul este unul dintre cele mai puternice simboluri din natură", a declarat Chi-Ma'iingan, "iar simbolismul este un limbaj puternic, pe care ni s-a d...
PROFETIA MAYASA "Hunbatz Men povestește despre o veche confederație de bătrâni nativi americani formată din reprezentanți din Nicaragua până la Cercul...
MISIUNEA VIETII Misiunea Vieții este de a avea compasiune, și de a fi una cu tine însuți. Urmați chemarea inimii voastre -- este ceea ce vă ghidează acum. F...

Descifrează ACUM Harta Vieții Tale!

Cartea Destinului Tău poate fi comandată în Format Electronic sau în Varianta Tiparită, pentru a putea fi adăugată la colecția din Biblioteca ta!

Ea poate fi și un cadou excelent, pentru cineva drag!

AFLĂ CUM POȚI COMANDA!
Notificari Recente
Știai că doar cu 10 EUR poți crea Cartea Destinului pentru tine sau cineva drag? Ce înseamnă să creezi Cartea Destinului?
În primul rând, Cartea Destinului este personalizată pentru fiecare posesor în parte...

Detalii

Shopping Cart

iBlender The best kitchen gadget in 2020
$ 350 for 5
SmartCleaner Smart tool for cooking
$ 650 for 4
CameraMax Professional camera for edge cutting shots
$ 150 for 3
4D Printer Manufactoring unique objects
$ 1450 for 7
MotionWire Perfect animation tool
$ 650 for 7